På 3d.signcom.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer

Kundcase

AM Finland Oy är ett finskt familjeföretag som innehar den första kommersiella 3D-skrivaren för metall i Finland. AM Finland OY erbjuder det senaste inom 3D-tekniken och kan tack vare tekniken i kombination med erfaren personal göra de mest utmanande projekt till verklighet.

AM Finland OYs webbplats kan man läsa: "Under de senaste åren har 3D-utskrifter blivit en välkänd och väl etablerad teknik. Det har revolutionerat sättet som smycken, medicinska implantat och instrument och komponenter för bland annat rymdindustrin designas och tillverkas. Faktum är att man kan säga att möjligheterna med 3D-utskrifter i metall är näst intill oändliga och endast begränsade av vår fantasi."

"LaserCUSING® som generativ eller digital process har potentialen att ersätta den traditionella metallbearbetningen. LaserCUSING® är nu en av de vanligaste produktionsprocesserna som används inom tandvården. Tack vare den måttliga användningen av material, får man en mycket ekonomisk produktion av alla typer av metallarbeten. I många fall är materialegenskaperna till och med överlägsna jämfört med traditionell produktion. 

Det är nu möjligt att producera mycket komplexa geometrier i ett enda arbete, vilket inte tidigare var möjligt genom gjutning eller fräsning."

ZTM Werner Ebert, Managing Director of LAC-Laser Add Center GmbH