På 3d.signcom.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer

Om Signcom

Signcom/Sign Communication AB är har lång erfarenhet av 3D-skrivare i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Vi levererar också maskiner, förbrukningsmaterial, programvaror och tjänster för allt inom skylt- och storbildsframställning samt gravyr, märkning och fräsning. Vi erbjuder marknadens bredaste sortiment och behåller vår starka marknadsposition genom högkvalitativa produkter från välkända leverantörer, hög servicenivå, personal med stor teknisk kompetens och snabba leveranser. Signcom står för service, trygghet och kvalitet.

Huvudkontoret är beläget i Viared strax utanför Borås. Där har vi sälj- och servicekontor, lager och administration. I Rosersberg norr om Stockholm har vi sälj- och servicekontor. Sedan 2006 är vi även representerade i Norge genom vårt dotterbolag Sign Communication Norway AS. Där har vi full service till den norska marknaden. Sommaren 2009 startades verksamhet upp även i Finland med sälj- och servicekontor samt lager. Sedan 2012 bedriver Signcom också verksamhet i Danmark och sedan 2014 finns Signcom Denmark ApS med full service till den danska marknaden. 

Från den 5 september 2008 är vi en del av Igepa Group GmbH som är en av de största aktörerna i Europa inom vårt marknadssegment. Tack vare detta samarbete får vi tillgång till ett stort antal välkända varumärken och fördelaktiga villkor.